Advertentie publiceren

Uitzonderlijk eigendom Dubbele villa's met zeezicht

€ 14.500.000
Oppervlakte 957 m²

Gelegen in het hart van een vertrouwelijke wijk van Mougins in absolute rust, bieden wij u deze woning bestaande uit 2 onafhankelijke villa’s met uitzicht op zee.

Zijn geraffineerde decoratie, zijn volumes evenals zijn verkeer maken van deze plaats een ware oase van rust waar het goed is te leven.

De hoofdvilla van 721m2 in neo-provençaalse stijl bestaat uit een ontvangsthal, een woonkamer, een eetkamer, een grote keuken en een zeer goed uitgeruste achterkeuken, verdubbeld met een provisiekelder en een mooie gekoelde wijnkelder, een zeer groot kantoor, drie ruime slaapkamers met elk hun badkamer en kleedkamer in het verlengde, een grote onafhankelijke kleedkamer die kan worden omgevormd tot een 4e slaapkamer, een goed uitgeruste werkplaats, een traditionele kelder en een grote extra opslagruimte, diverse technische ruimtes, evenals een grote onafhankelijke studio met keuken-woonkamer-slaapkamer, badkamer en kleedkamer. .

De tweede villa van 226m2 bestaat uit een inkomhal, een woonkamer, een eetkamer, een grote uitgeruste keuken, 4 slaapkamers en suite, een kantoorkamer, en is ook uitgebreid, voor elke kamer, door talrijke en ruime zonnige en schaduwrijke terrassen, echte leefruimtes en extra voorzieningen.

Buiten, een tuin met bomen en een zwembad van waaruit men een prachtig uitzicht kan aanschouwen.

De liefde voor schoonheid, de liefde voor kunst, de wil van perfectie merkbaar in het kleinste detail leidde de eigenaar in de realisatie van deze eigenschap.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 14.500.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers7
  • Referentie958140

Locatie

Dit object ligt in Mougins (06250), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod