Huis verkopen

SPECIALE AANBIEDING Mougins, dicht bij het beroemde dorp van Mougins, ideaal gelegen in het hart van de

Oppervlakte 62 m²
Aantal kamers 3 kamers

123133SST06B – Mougins centrum, 2 slaapkamers – 62,26m² + 14,99m² terras – Oost-georiënteerd (zie plattegrond) – in het hart van de stad, op een paar minuten afstand van het beroemde oude dorp, een lichte high-end 3 kamers appartement resoluut geoptimaliseerd met een grote erker en een groot terras. De woning is rustig en functioneel met een goed ontworpen leefruimte die alle comfort biedt van een residentie in aanbouw, met lift en klaar om te verhuizen in december 2021. Resoluut gemaakt voor een ’21e-eeuwse’ levensstijl, een unieke kans omdat niemand ooit heeft gewoond in dit goed geproportioneerde turnkey appartement ontworpen zonder verlies van ruimte. Gelegen op de 2e verdieping van 4 van deze residentie badend in het licht, het woongedeelte bestaat uit een hal die uitkomt op een moderne keuken-woonkamer met een groot hoekterras ideaal voor een alfresco drankje, 2 slaapkamers, een badkamer met douche en een apart toilet.

Kenmerken

 • Type objectOnbekend
 • Kamers3
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-123133SST06B

Locatie

Dit object ligt in Mougins (06250), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod