Huis verkopen

Mougins, ideaal gelegen in de nieuwe wijk in het centrum en dicht bij het bekende dorp Mougins

Oppervlakte 61 m²
Aantal kamers 3 kamers

123135SST06C – Mougins, in het hart van het bruisende nieuwe centrum, 2 slaapkamers appartement – 61,86m² + 15,17m² terras – noord / oost gericht (zie kaart) – een paar minuten afstand van het beroemde oude dorp, een lichte high-end 3 kamers appartement geoptimaliseerd met een grote erker en een grote lichte hoek terras. Deze woning in absolute rust is zeer functioneel en biedt al het comfort van een nieuwe residentie, met een goed ontworpen leefruimte die al het comfort biedt van een residentie in aanbouw, met lift en klaar om te verhuizen in december 2022. Resoluut gemaakt voor een ’21e eeuw’ levensstijl, een unieke kans omdat niemand ooit heeft gewoond in dit goed geproportioneerde turnkey appartement ontworpen zonder verlies van ruimte. Gelegen op de 2e verdieping van deze residentie badend in het licht, het biedt een hal die uitkomt op een moderne en grote keuken-woonkamer 2 ramen openen naar een hoek terras, 2 slaapkamers, een badkamer met douche en een apart toilet.

Kenmerken

  • Type objectOnbekend
  • Kamers3
  • Slaapkamers2
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-123135SST06C

Locatie

Dit object ligt in Mougins (06250), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod