Huis verkopen

Mougins, ideaal gelegen in de nieuwe wijk in het centrum en dicht bij het bekende dorp Mougins

Oppervlakte 25 m²
Aantal kamers 1 kamers

123135SST06A – Mougins, in het hart van het bruisende nieuwe centrum, studio – 25,73m² + 7,38m² terras – noord/oost gericht (zie plattegrond) – op een paar minuten afstand van het beroemde oude dorp, een lichte high-end studio geoptimaliseerd met een grote erker en een groot licht terras. Deze woning in absolute rust is zeer functioneel en biedt alle comfort van een nieuwe residentie, met goed ontworpen leefruimte die alle comfort biedt van een residentie in aanbouw, met lift en klaar om te verhuizen in december 2022. Resoluut gemaakt voor een ’21e-eeuwse’ levensstijl, een unieke kans aangezien niemand ooit in dit goed geproportioneerde sleutelklare appartement heeft gewoond, ontworpen zonder verlies van ruimte. Gelegen op de 1e verdieping van deze residentie badend in het licht, biedt het een entreehal die uitkomt op een moderne en grote keuken-woonkamer, een badkamer met douche en een toilet.

Kenmerken

  • Type objectOnbekend
  • Kamers1
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-123135SST06A

Locatie

Dit object ligt in Mougins (06250), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod