Huis verkopen

Mougins, ideaal gelegen in de nieuwe wijk in het centrum en dicht bij het bekende dorp Mougins

Oppervlakte 34 m²
Aantal kamers 2 kamers

123135SST06B – Mougins, in het hart van het bruisende nieuwe centrum, 1 slaapkamer appartement – 34.67sqm + 19.38sqm terras – noord / oost gericht (zie kaart) – een paar minuten van het beroemde oude dorp, een lichte high-end 2 kamers geoptimaliseerd met een grote erker en een groot helder terras. Deze woning in absolute rust is zeer functioneel en biedt alle comfort van een nieuwe residentie, met goed ontworpen leefruimte die alle comfort biedt van een residentie in aanbouw, met lift en klaar om te verhuizen in december 2022. Resoluut gemaakt voor een ’21e-eeuwse’ levensstijl, een unieke kans aangezien niemand ooit in dit goed geproportioneerde sleutelklare appartement heeft gewoond, ontworpen zonder verlies van ruimte. Gelegen op de 4e verdieping van deze residentie badend in het licht, biedt het een hal die uitkomt op een moderne en grote keuken-woonkamer, een badkamer met douche en een toilet met een raam, een slaapkamer met een kast die uitkomt op het grote terras.

Kenmerken

 • Type objectOnbekend
 • Kamers2
 • Slaapkamers1
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-123135SST06B

Locatie

Dit object ligt in Mougins (06250), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod