Huis verkopen

Zeer ruime nieuwbouw villa met zwembad Mougins Pibonson

€ 5.990.000
Oppervlakte 676 m²
Perceel 4400 m²

Een unieke villa onder Parijse architectuur in MOUGINS Pibonson. Deze prachtige villa staat op een comfortabel perceel van 4.400m² met vrij zicht en zonder directe zijburen dus maximale privacy.

De nieuwe villa in mougins heeft een woonoppervlak van bijna 700 m² met 10 slaapkamers. Vier slaapkamers hebben een ‘en-suite’ badkamer. De woonkamer heeft het oppervlak van een kleine kathedraal (160 m²) en een riant terras van 70 m² op het zuiden. Verder is er een sauna, een hamam, fitnessruimte, een complete bioscoopzaal en bijgebouwen voor was, techniek en opslag.

Zeer ruime nieuwbouw villa met zwembad Mougins Pibonson

Het zwembad bij de nieuwbouw villa in Mougins is 17 meter lang en omgeven door weelderig groen. De locatie voor deze nieuwbouw villa zal u verrassen met zijn rust. Gepositioneerd op 3 geschakelde niveaus is de woning uitgerust met een lift en grote terrassen. Er zijn in totaal 5 overdekte parkeerplaatsen gekoppeld aan de grote binnenplaats. Voor wie als eerste eigenaar een prachtig vormgegeven villa zoekt, is dit de ideale aankoop op slechts vijf minuten van de winkels in een betoverende omgeving.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 5.990.000
  • Type objectNieuwbouw
  • Slaapkamers10
  • Badkamers7
  • ReferentieVCM-GFB

Locatie

Dit object ligt in Mougins (06250), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod