Advertentie publiceren

Te koop - Bastide - Domein sluiten - Mougins

€ 3.400.000
Oppervlakte 250 m²

Vind deze authentieke bastide in het hart van een bevoorrecht en gewild landgoed. De rust en charme van deze Provençaalse zullen van uw verblijf een oase van rust maken.

Op de begane grond komt u direct uit op een zeer lichte woonkamer, eetkamer, keuken met toegang tot buitenlounges; Een kantoorruimte met centrale open haard op gas, evenals een suite op één niveau; Alles open naar de tuin, zijn fruitbomen en het zwembad.

Boven, een eerste slaapkamer en suite met eigen terras, evenals een prachtige master slaapkamer met een zeer grote kleedkamer, en 2 badkamers.

Op de begane grond, vindt u een wasruimte, een leefruimte die naar wens kan worden ingericht, evenals een zeer grote garage.

Deze woning, ontworpen door de huidige eigenaars, is opgetrokken met materialen van grote adel en zeer blijvende kwaliteit.

Meer toeristische informatie over Mougins

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 3.400.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers3
  • Referentie1069675

Locatie

Dit object ligt in Mougins (06250), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod