Advertentie publiceren

Enig Agent - Schitterende onder architectuur gebouwde villa omringd door natuur nabij Mougins dorp

€ 4.100.000
Oppervlakte 308 m²

Enig agent

Ideaal gelegen bij de vijver van Fontmerle en het beroemde dorp Mougins, zal dit prachtige eigendom natuurliefhebbers verleiden met zijn 6037 m2 prachtig bebost terrein.

Het eigendom bestaat uit een onder architectuur gebouwde hoofdwoning met een bewoonbare oppervlakte van 270 m2 gebouwd in de jaren 80, die het modernisme van de materialen en de stijl van deze periode weerspiegelt, evenals een kleine 18e eeuwse Bergerie met een bewoonbare oppervlakte van 38 m2 met zijn prachtige stenen muren.

Het eigendom bevat ook nog twee andere bijgebouwen, een onafhankelijk appartement met twee slaapkamers en een studio met sauna.

De hoofdvilla beschikt over verschillende ruimtes die het mogelijk maken om gasten te ontvangen met behoud van de privacy van elk.

Op één niveau, de woonkamer die profiteert van een zeer hoog plafond, een ontvangstruimte rond de open haard, een eetkamer en een ingerichte keuken met achterkeuken en wasruimte.

De woonkamer geeft uit op een aangenaam schaduwrijk terras met een zomerkeuken met de mogelijkheid om buiten in de schaduw te eten. Terwijl de keuken toegang biedt tot een tweede terras genietend van een vrij uitzicht op de tuin beplant met olijfbomen en mediterrane essences.

De verdieping heeft twee slaapkamers die een doucheruimte delen en een kinderslaapkamer.

Op de benedenverdieping is een mooie en-suite slaapkamer met badkamer en douche, met een eigen terras met toegang tot het verwarmde zwembad.

Een echt gastenverblijf met authentieke charme, de Bergerie biedt een woonkamer met een open keuken, een slaapkamer en een doucheruimte.

Veel parkeerplaatsen buiten.

Hoewel in zeer goede staat en perfect bewoonbaar, biedt het pand de mogelijkheid van een zeer grote uitbreiding van ongeveer 800m² en heeft een tweede ingang waardoor het perceel kan worden verdeeld (onder voorbehoud van administratieve toestemming).

Zijn atypische charme, zijn bevoorrechte locatie en zijn sterke potentieel voor transformatie geven dit unieke eigendom een onbetwistbare waarde op de Mougins markt.

Meer toeristische informatie over Mougins

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 4.100.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers7
  • Referentie1072870

Locatie

Dit object ligt in Mougins (06250), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod