Advertentie publiceren

Bastide te koop in Peymeinade bij Mougins, Cote d'Azur

€ 5.500.000
Oppervlakte 798 m²

REF: 092017-005. Met een rijke geschiedenis, daterend uit de 15e eeuw, met beroemde bezoekers die dit huis kiezen als hun favoriete vakantiebestemming, kon men niet meer wensen. Met panoramische uitzichten en volledige privacy, zijn deze 2 stenen villa’s, gelegen op een prestigieus landgoed, onlangs gerenoveerd tot een zeer hoge standaard, met alle moderne gemakken, met behoud van de oorspronkelijke charme van een traditionele Provençaalse stijl “Bastide”.

Met een totaal van bijna 800m2 binnen leefruimte, biedt het hoofdhuis 8 en-suite slaapkamers, terwijl het gastenverblijf nog eens 5 en-suite slaapkamers biedt. Beide villa’s hebben hun eigen verwarmde privé zwembaden, met zomerkeukens, omgeven door een prachtig terrein met volwassen fruitbomen, wijngaarden (die ca. 500 liter wijn per jaar produceren), olijfbomen (die meer dan 100 liter olie per jaar produceren), en een prachtige rozentuin.

De Villa’s beschikken ook over wijnkelders, Jacuzzi, hammam, een fontein bij de poort, automatische irrigatie, pizza-ovens en een lift voor 8 personen.

Meer toeristische informatie over Mougins

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 5.500.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers13
  • Referentie1075665

Locatie

Dit object ligt in Mougins (06250), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod