Advertentie publiceren

Mougins twee design villa's te koop met uitzicht op historische stad

€ 5.500.000

Prachtige hedendaagse villa van ongeveer 600m2 gelegen op 2.755m2 grond in een rustige woonwijk, dicht bij internationale scholen en voorzieningen, genietend van een prachtig uitzicht over de heuvels en het historische dorp Mougins. Geheel gerenoveerd door een binnenhuisarchitect in 2019, is deze enorme woning als volgt ingedeeld.

De hoofdvilla heeft vier slaapkamers en vier badkamers (3 ensuites), een licht kantoor met een open haard, een grote woonkamer van 80m2 met grote ramen met uitzicht op de buitenruimtes, en een moderne volledig uitgeruste keuken met een aangrenzende eetkamer die uitkomt op een groot overdekt terras.

Een gastenvilla in dezelfde stijl met een hoogwaardige inrichting bestaat uit drie slaapkamers, een woonkamer en een keuken, volledig onafhankelijk van de weg (met een gesloten garage).

De Wellness ruimte met een prachtige mozaïek Hammam, een ontvangstruimte en een slaapkamer

Tenslotte een wachterswoning naast de toegangspoort met een slaapkamer en badkamer, een woonkamer en een keuken.

Mougins twee design villa’s te koop met uitzicht op de historische stad

Meerdere terrassen en buitenruimtes omringen de Villa om de perfecte Zuid/Zuid West blootstelling te maximaliseren. Het grote terrein op verschillende terrassen is beplant met citrus-, palm- en fruitbomen. Een verwarmd, zoutwater zwembad van 13 x 5m, met automatische afdekking en poolhouse met open haard en zomerkeuken, maakt dit kleine landgoed tot een waar paradijs in Mougins.

De bijgebouwen:
– Wijnkelder
– Gesloten garage voor drie auto’s
– Pool-house
– Technische ruimte

Kosten noch moeite zijn gespaard voor dit ongelooflijk high-end product.

Meer toeristische informatie over Mougins

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 5.500.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers8
  • Referentie1135696

Locatie

Dit object ligt in Mougins (06250), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod