Huis verkopen
€ 3.500.000
Oppervlakte 332 m²

MOUGINS – Vind deze prachtige volledig gerenoveerde charmante woning, met luxe inrichting, van ongeveer 332 m² op een prachtig aangelegde tuin van ongeveer 3000 m².

De villa biedt royale volumes, is als volgt samengesteld:

Entree met toegang tot de woonkamer en de televisielounge, de aparte keuken en de eetkamer, een bijkeuken, een service keuken, twee en-suite slaapkamers met douches en / of baden, gastentoilet, een verwarmd overdekt zwembad met sportruimte en hammam.

Op de bovenverdieping bevindt zich de ouderlijke suite met dakterras, kantoor, badkamer en douche en een ruime kleedkamer. Een slaapkamer met douche, wasruimte. Op de 2e verdieping zijn 3 slaapkamers met badkamer. Een lift bedient het pand.

De woning is gelegen op een perceel van ongeveer 3.000 m² beplant met olijfbomen en fruitbomen, een poolhouse en een verwarmd zwembad.

“Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Georisques: www.georisques.gouv.fr”

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Mougins

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 3.500.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers5
  • Referentie1497541

Locatie

Dit object ligt in Mougins (06250), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod