Huis verkopen

Eigentijdse villa in een beveiligde privéresidentie

€ 2.750.000
Oppervlakte 600 m²

Een villa van ongeveer 360 m² op een perceel van 5700 m² met een extra te transformeren kelder van 280 m². Gelegen in een klein gesloten domein in de buurt van Le Cannet / Mougins, is het zeer goed gelegen, gemakkelijke toegang tot de Croisette (15 mn) en de kust (Port Camille Rayon 10 mn), rustige omgeving, maar gemakkelijke toegang tot de snelweg A8 (10 mn). De villa bestaat uit een woonkamer, een eetkamer, een keuken, een grote slaapkamer en suite (met een grote badkamer en verschillende kleedkamers), vier andere slaapkamers, verschillende badkamers… De kelder van 280 m² heeft een groot potentieel voor ontwikkeling (thuisbioscoop of speelkamer of sportkamer, etc…). Groot zwembad, garage en meerdere buitenparkeerplaatsen. Een villa op een geweldige locatie met potentieel

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Mougins

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.750.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers5
  • Referentie1542200

Locatie

Dit object ligt in Mougins (06250), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod