Huis verkopen

SPECIALE AANBIEDING Mougins, dicht bij het beroemde dorp Mougins, unieke high-end 3 slaapkamers op het dak

Oppervlakte 92 m²
Aantal kamers 4 kamers

123133SST06C – Mougins centrum, 3 slaapkamers – 92,65m² + 148m² terras – Zuid/Oost gericht (zie Plattegrond) – in het hart van de stad, op een paar minuten afstand van het beroemde oude dorp, een lichte high-end 4 kamers appartement resoluut geoptimaliseerd met grote erkers en een immens terras met een pergola rondom het hele appartement. De woning is rustig en functioneel met een goed ontworpen leefruimte die al het comfort biedt van een residentie in aanbouw, met lift en klaar om te betrekken in december 2021. Resoluut gemaakt voor een ’21e-eeuwse’ levensstijl, een unieke kans omdat niemand ooit heeft gewoond in dit goed geproportioneerde turnkey appartement ontworpen zonder verlies van ruimte. Gelegen op de bovenste verdieping van deze residentie badend in het licht, biedt het een hal die uitkomt op een moderne en grote keuken-woonkamer op het dakterras, 1 slaapkamer met een en-suite douche die uitkomt op het terras, 1 grote hoekslaapkamer met een kleedkamer die uitkomt op het terras, een 3e slaapkamer die uitkomt op het terras, een badkamerruimte en een apart toilet.

Kenmerken

 • Type objectOnbekend
 • Kamers4
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-123133SST06C

Locatie

Dit object ligt in Mougins (06250), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod