Advertentie publiceren

Flat in de Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

€ 594.000
Oppervlakte 79.8 m²
Aantal kamers 3 kamers

Upscale project in het gebied van Thiers, een stedelijke wijk waar de groei bloeit door de wederopbouw van openbare ruimten, renovatie van gebouwen en de bouw van populaire winkels.

Het project Malaussena is gevestigd in een prachtig bourgeois gebouw uit het begin van de eeuw, gelegen in het hart van Thiers met directe toegang tot de tram en op slechts één station van Place Massena.
Het gebouw zal zorgvuldig worden gerestaureerd in zijn oude glorie en er zullen moderne appartementen met alle comfort in worden gebouwd.

Vele appartementen zijn al verkocht met alleen de plattegrondtekeningen, maar Wretman Estate heeft het genoegen om de volgende woningen te presenteren:

Studios vanaf 218.000 €
1-slaapkamers vanaf 289.000 €
2-slaapkamers vanaf 344.000 €
3-slaapkamers vanaf 463.000 €

De duplex in deze advertentie is een 72m² 2-slaapkamer appartement met balkon op de vierde en vijfde verdieping. Het wordt verkocht met een kelder van 13,8m².

Twijfel niet ons te contacteren voor meer informatie!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 594.000
 • Type objectAppartement
 • Kamers3
 • Slaapkamers2
 • Referentie2687397

Faciliteiten

  Lift

Locatie

Dit object ligt in Nice (06000), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wretman Estate

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod