Huis verkopen

Object in Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

€ 650.000
Oppervlakte 67.6 m²
Aantal kamers 3 kamers

Herstel van een prachtig pand uit 1850 aan een voetgangersstraat in het centrum van Nice, met alle voordelen van een oud gebouw, hoge plafonds, balkons, timmerwerk details en de gevel bestaande uit gebeeldhouwde ornamenten die kenmerkend zijn voor historische gebouwen in Nice. Maar tegelijkertijd met alle voorzieningen die gewenst zijn in een nieuw gebouw met modern wooncomfort.

Dit project biedt ruime en stijlvolle kamers, goed doordachte plattegronden en een externe lift die de toegang tot alle verdiepingen vergemakkelijkt. De accommodatie bestaat uit een totaal van 17 appartementen van 32m² tot 72m², prijs van 321.000 € tot 717.000 €. Veel van de appartementen hebben een balkon of terras.

De wijk Thiers wordt gewaardeerd om zijn architectonische kwaliteit en dat het is gelegen op een paar minuten lopen van het epicentrum van Nice, met de nabijheid van voorzieningen, restaurants en vervoersmogelijkheden.

Dit project heeft recht op verschillende belastingvoordelen: “Deficit Foncier”, “Pinel Optimisé DF” en “Loc’Avantages”.

Neem contact op met Wretman Estate voor meer informatie!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 650.000
 • Type objectAppartement
 • Kamers3
 • Slaapkamers2
 • Referentie7118402

Locatie

Dit object ligt in Nice (06000), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wretman Estate

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod