Huis verkopen

Object in Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

€ 3.490.000
Oppervlakte 165 m²
Aantal kamers 5 kamers

Waterkant appartement dat leven aan zee biedt op het geluid van de golven. Dit laterale appartement beslaat de gehele verdieping in een van de mooiste adressen in Nice op de naast bovenste verdieping van een Belle Epoque residentie aan het water uit 1915 aan de quai des Etats-Unis, net tegenover de eenrichtingsweg naar het strand van de residentie. Dicht bij de Opera van Nice en op korte loopafstand van Cours Saleya en het historische centrum van Nice.
Dit weelderige appartement biedt een dubbele expositie met een balkon aan zee met panoramisch uitzicht op de baai van Nice. Het appartement is een ruime 162m² woonruimte, bestaande uit een woon- en eetkamer met balkon, open keuken met bar, 4 slaapkamers allen met ensuite badkamers, een studeerkamer. Overal vloerverwarming en airconditioning, drie decoratieve open haarden en vier airconditioning zones. Een uitzonderlijke woning.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 3.490.000
  • Type objectAppartement
  • Kamers5
  • Slaapkamers4
  • Referentie7863966

Faciliteiten

  Lift

Locatie

Dit object ligt in Nice (06000), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wretman Estate


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod