Advertentie publiceren

Object in Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

€ 990.000
Oppervlakte 83 m²
Aantal kamers 3 kamers

In een van de meest gewilde wijken van Nice, bas Cimiez, een rustige en residentiële wijk, op enkele stappen van het stadscentrum, de beste scholen, winkels en de bus.
Welkom in dit ruime penthouse gelegen op de bovenste verdieping van een prachtig gebouw uit 1950’s, met een terras van 70 m² rondom het appartement dat een prachtig panoramisch uitzicht biedt over de stad, de zee en de bergen en profiteert van 3 uitmondingen, evenals een veranda van 20m².

Dit appartement dat nog moet worden opgeknapt, heeft een eigen ingang.

Dit op te frissen appartement baadt in het licht en bestaat uit een entree, een grote woonkamer met open keuken, met verschillende toegangen tot het grote zonnige zuid- en westterras. Vervolgens zijn er twee slaapkamers, een badkamer met bad + douche en een apart toilet.
Bovendien bevindt zich aan de noordzijde een gemeubileerde veranda van ongeveer 20 m². Een kelder completeert dit zeldzame appartement.
Er is de mogelijkheid om een garage aan te schaffen.

Welkom !!!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 990.000
 • Type objectAppartement
 • Kamers3
 • Slaapkamers2
 • Referentie8000113

Faciliteiten

  Lift

Locatie

Dit object ligt in Nice (06000), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wretman Estate

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod