Huis verkopen

Uitzonderlijk penthouse met 2 slaapkamers, privézwembad en panoramisch uitzicht op zee en de stad.

€ 1.690.000
Oppervlakte 123 m²

Op de eerste hoogten van de heuvel van Saint-Pierre de Féric, uitzonderlijk eigentijds penthouse met meer dan 80m² terras met privézwembad.
Het uitzicht op de stad, de Baai der Engelen en de bergen is magnifiek. De grote ramen van vloer tot plafond en de ligging op het zuiden zorgen voor een maximale lichtinval van ’s avonds tot ’s ochtends.
Het appartement van meer dan 120 m² verdeeld over 3 kamers met een prachtige woon-eetkeuken wordt direct bediend door de beveiligde lift van deze kleine recente residentie. 3 ondergrondse parkeerplaatsen en een grote kelder maken het geheel compleet.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.690.000
  • Type objectAppartement
  • Slaapkamers2
  • Referentie1433032

Locatie

Dit object ligt in Nice (06000), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod