Huis verkopen

Te koop in Nice, Mooie villa met zwembad in de wijk Cimiez.

€ 2.210.000
Oppervlakte 330 m²
Perceel 564 m²

Dit charmante karakteristieke huis uit de jaren 1950 is volledig gerenoveerd in 2021 en biedt een mix van charme uit die tijd en hedendaags comfort. Met zijn 330 vierkante meter woonruimte en een tuin van 564 vierkante meter met zwembad is dit een zeldzame kans om een unieke woning te verwerven. Op de hoofdverdieping word je verwelkomd door een ruime woonkamer met open haard, een elegante eetkamer, een aparte keuken en een kantoor. Op tuinniveau zijn er vier slaapkamers, waarvan één met badkamer, en twee extra badkamers. Tot slot maakt een extra slaapkamer met badkamer en terras dit huis compleet. Een overdekte parkeerplaats en 4 buitenparkeerplaatsen maken deze zeldzame woning compleet.

Neem contact met ons op voor een bezichtiging en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.210.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers5
  • Referentie1433160

Locatie

Dit object ligt in Nice (06000), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod