Huis verkopen

Mooi, hoge verdieping, uitzonderlijke locatie, twee slaapkamer appartement met een hoekterras van 26 m².

€ 650.000
Oppervlakte 84 m²

Op een steenworp afstand van de zee, dicht bij Baumettes en in de onmiddellijke nabijheid van de tramlijn en lokale winkels, presenteert Côte d’Azur International Realty een prachtig hoekappartement van 84 m² gelegen in een prestigieuze en gerenommeerde residentie met een huismeester. Dit appartement ligt op een hoge verdieping, biedt vrij uitzicht en profiteert van uitzonderlijke helderheid met alle kamers die uitkomen op een terras van 26 m². Het heeft een stervormige indeling en beschikt over een ruime entree, een aparte keuken, een zonnige woonkamer op het zuiden en westen, twee mooie slaapkamers, een badkamer, een doucheruimte en aparte toiletten. Dit appartement heeft een ideale ligging om Nice ten volle te beleven. Er is ook een kelder beschikbaar en een afgesloten garage is optioneel. Dit is een zeldzame kans die snel bezocht moet worden.

Neem contact met ons op voor een bezichtiging en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 650.000
  • Type objectAppartement
  • Slaapkamers2
  • Referentie1433175

Locatie

Dit object ligt in Nice (06000), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod