Huis verkopen

Enig agent, Uitzonderlijk huis in de buurt van het Vinaigrier Park, met uitzicht op zee en een unieke sfeer

€ 3.850.000
Oppervlakte 315 m²
Perceel 4250 m²

Het makelaarskantoor Côte d’Azur International Realty in Nice is er trots op u exclusief een buitengewone woning te kunnen aanbieden, gelegen op slechts enkele minuten van het stadscentrum en de zee. Verscholen in het Vinaigrier Park, een van de meest bevoorrechte locaties van Nice met indrukwekkend uitzicht op zee, is dit pand een voormalige boerderij dependance die ooit werd gebruikt voor de bloementeelt en is nu omgetoverd tot een volledig gerenoveerde villa van meer dan 300 m² door een architect in 2016. Het beschikt over een ruime woonkamer met open haard, een aparte keuken, vijf slaapkamers, twee badkamers, een doucheruimte, een zomersalon, een studeerkamer, bijkeukens en een kelder. Het interieur combineert op harmonieuze wijze de originele materialen en bouwstijl met een subtiele, verfijnde en milieubewuste renovatie. Buiten, op een perceel van 4.250 m², vind je een prachtig aangelegde tuin met terrassen, bossen en een vijver, evenals een charmant terras in Provençaalse stijl, een zeldzaam verwarmd lagunezwembad en ruime parkeergelegenheid. Het biedt een unieke sfeer voor een uitzonderlijke woning.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 3.850.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers5
  • Referentie1433295

Locatie

Dit object ligt in Nice (06000), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod