Huis verkopen

Uniek appartement op de bovenste verdieping in het hart van Nice met een dakterras.

€ 1.390.000
Oppervlakte 100 m²

Penthouse in het hart van de wijk Musiciens, dakterras, modern design, duplex van 100m² in een art-decogebouw, villa-achtige allure. Unieke ervaring: ontvangstruimte, semi-professionele keuken, terras van 40m², ouderslaapkamer met airconditioning, levendige badkamer. Een trap leidt naar de tweede slaapkamer met airconditioning en een privéterras van 250m² met een uitzicht van 360°. Een uitzonderlijke plek in Nice, met wasfaciliteiten en parkeergelegenheid in de buurt.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.390.000
  • Type objectAppartement
  • Slaapkamers2
  • Referentie1433340

Locatie

Dit object ligt in Nice (06000), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod