Huis verkopen

Prachtig appartement - Le Majestic, Nice

€ 1.390.000
Oppervlakte 185 m²

EXCLUSIVITEIT. Uw internationale Côte d’Azur onroerend goed platform Nice presenteert dit prachtige 185m² appartement op een hoge verdieping, met lift, in een Belle Epoque paleis dicht bij het centrum van Nice en alle voorzieningen.
Het omvat een ruime inkomhal, een prachtige ontvangstruimte met een open keuken van 70m² die uitgeeft op een balkon met een uitzonderlijk uitzicht over de stad en de zee, 3 slaapkamers waaronder een ouderlijke slaapkamer van 41m² met een dressing en een badkamer-wc, 2 slaapkamers waarvan één met een en-suite doucheruimte, een gastentoilet en een wasruimte. Veel bergruimte. Woning met eersteklas inrichting en toebehoren.
Een kelder maakt deze prachtige flat compleet.

Neem contact met ons op voor een bezichtiging en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Nice

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.390.000
  • Type objectAppartement
  • Slaapkamers5
  • Referentie1497902

Locatie

Dit object ligt in Nice (06000), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod