Huis verkopen

NICE CENTRE Nieuwe woning te koop Franse riviera

€ 145.000
Oppervlakte 21 m²

EEN VRIENDELIJKE EN MULTICULTURELE BUURT
Het wijkrevalidatieprogramma Libération biedt een unieke woonervaring in een trendy, levendige en gemoedelijke buurt. Het ligt vlakbij de Place du Général de Gaulle, bekend om zijn typische openluchtmarkt, en het nieuwe Gare du Sud-complex, met tal van levensmiddelenwinkels, bars, restaurants en boetieks.

DE CHARME VAN HET BEVRIJDINGSWIJK
De wijk Libération wordt gewaardeerd om zijn levenskunst van Nice, zijn gezelligheid en de diversiteit van zijn architecturale erfgoed. Er zijn gebouwen uit de Belle Époque, prachtige art-decogebouwen en meer moderne woningen. Gezinnen vinden er hun geluk dankzij de talrijke scholen, buurtwinkels, vrijetijdsactiviteiten en culturele instellingen. Het gebied is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, waardoor het mogelijk is om zonder auto te leven.

NICE CENTRE Nieuwe woning te koop Franse riviera

EEN COMPLEET RENOVATIEPROJECT
Dit renovatieprogramma van Nice Centre bestaat uit de volledige renovatie van een stenen gebouw in Nice, inclusief de gevel, gemeenschappelijke ruimtes, elektriciteit en kolommen. Het gebouw werd volledig opnieuw ontworpen, waarbij appartementen werden gecreëerd om de bewoners het grootste comfort te bieden. Profiteer van dit ideale adres voor een vriendelijk en vredig leven, op een paar minuten lopen of met de tram van de belangrijkste bezienswaardigheden van Nice.

TOEGANKELIJKHEID EN VERVOER
Het revalidatieprogramma Nice Centre wordt geserveerd op slechts 2 minuten lopen met tramlijn 1, bij de halte “Libération” en biedt snelle toegang tot Nice Gare, Avenue Jean Médecin en Place Masséna in minder dan 3 stations.

KWALITEIT DIENSTEN
Alle appartementen in dit revalidatieprogramma profiteren van diensten van zeer hoge kwaliteit. De keukens en badkamers zijn volledig uitgerust en zorgen voor modern comfort.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 145.000
  • Type objectOnbekend
  • Referentiemil-CIP-984-45152

Locatie

Dit object ligt in Nice (06000), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod