Huis verkopen

NICE OUEST Nieuwbouw appartement T3 Franse riviera

€ 319.000
Oppervlakte 58 m²

EEN REVOLUTIE IN DE KUNST VAN HET STADELIJK LEVEN
Ontdek een geheel nieuwe benadering van de kunst van het leven in de stad binnen het nieuwe Nice Ouest-programma. Deze residentie, doordrenkt met ecologische verantwoordelijkheid, onderscheidt zich door zijn constructie van hoge milieukwaliteit en zijn reeks prestigieuze labels, waaronder Écovallée Qualité, NF Habitat HQE en E+C. dit resulteert in een kwaliteitscertificering die voldoet aan de strengste geldende normen.

EEN STRATEGISCHE LOCATIE IN HET HART VAN NICE WEST
Dit nieuwe Ecovallée-programma is ideaal gelegen, bereikbaar vanaf Place Métropolitaine of Place Méridia, omgeven door charmante voetgangersstraten. De voorzieningen van het dagelijks leven zijn binnen handbereik dankzij de winkels en voorzieningen op de begane grond, terwijl een binnenpatio een groene oase creëert in het hart van de stad. Het tramstation Méridia, gelegen aan de Avenue Simone Veil, aan de voet van het gebouw, biedt uitzonderlijke mobiliteit.
Hier is alles dichtbij om uw leven eenvoudig en aangenaam te maken, of u nu uitgaat, werkt, winkelt of plezier maakt.

NICE OUEST Nieuwbouw appartement T3 Franse riviera

EEN RESIDENTIE MET UITZONDERLIJK COMFORT
De appartementen in dit nieuwe project in Nice Ouest zijn ontworpen om ongeëvenaard comfort te bieden. Ze baden in licht, ruimtelijk en zijn voorzien van innovatieve architectuur die meerdere oriëntaties mogelijk maakt, via woonkamers en hoekterrassen. U kunt genieten van een panoramisch uitzicht vanaf de heuvels van de Riviera tot aan de kustlijn.

HOOGWAARDIGE DIENSTEN
Deze residentie biedt nieuwe appartementen variërend van studio’s tot 4 kamers, met een licht interieur dankzij hun verschillende oriëntaties. De prachtige hoekterrassen hebben afwisselend glazen balustrades en metalen spijlen voor een esthetische en veilige uitstraling. Het efficiënte verwarmingssysteem dankzij geothermische energie, de liften van de kelder naar de bovenverdiepingen, de private en beveiligde toegang vanuit de kelderparking naar een exclusief gereserveerd niveau, evenals de groene binnenpatio dragen bij aan de rust en het gemak van de bewoners .

UW NIEUWE STEDELIJKE LEVEN
Kortom, dit nieuwe Ecovallée-programma in Nice West belichaamt een verfrissende visie op de kunst van het leven in de stad. Ecologie, comfort, nabijheid en kwaliteit zorgen samen voor een uitzonderlijke leefomgeving in de Nice Ecovallée. Ontdek de luxe van eenvoud, waarbij over elk detail is nagedacht om u een ongeëvenaarde woonervaring te bieden.

Sommige kavels zijn tegen gecontroleerde prijzen*
Neem voor meer informatie contact met ons op.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 319.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-632-37550

Locatie

Dit object ligt in Nice (06000), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod