Huis verkopen

Nieuwbouw appartement in Joia, het Nice van de 21e eeuw

€ 638.000
Oppervlakte 107 m²
Perceel 47 m²

Liefhebbers van futuristische steden kunnen hun hart ophalen in Eco-Valley, de nieuwste wijk van Nice aan de Côte d’Azur. Een nieuwe eco-verantwoorde bestemming waar appartementen, nieuwe technologieën en voorzieningen voor vrije tijd, sport en cultuur samenkomen. Welkom in Joia!

Een bijzonder adres en een bijzondere vormgeving als toekomstig woonadres. Er staan 17 verdiepingen hoge skyscrapers met ronde, organische vormen. Tussendoor vindt u daktuinen en kleine akkertjes met kippen. Iedereen profiteert van een zeer zuinige en groene energievoorziening.

Nieuwbouw appartement in Joia, het Nice van de 21e eeuw

Rondom het centrale punt Place Méridia vindt u winkels en restaurants, de buurtconciërge, de crèche en scholen, het tramstation, aangelegde tuinen en natuurgebieden. Lijn 3 van de tram van Nice op Avenue Simone Veil brengt u in een paar minuten naar het stadscentrum, de kust, het treinstation of de internationale luchthaven Nice Côte d´Azur.

We bieden appartementen aan in drie gebouwen. In het hart van Joia woont u op de overgang tussen de drukte van Place Métropolitaine en de intieme sfeer van Place Méridia. Als erfgenaam van de mediterrane levenskunst geniet u van een bioklimatologische architectuur, de helderheid van de grote openingen, de helderheid van de appartementen die worden getemperd door verstelbare parasols voor ongeëvenaard comfort.

Nieuwbouw appartement in Joia, het Nice van de 21e eeuw

U kunt kiezen uit een appartementen in verschillende groottes, van studio tot 4 slaapkamers in een gebouw dat zich opent naar de gezelligheid van Place Méridia. Of u woont hoog gelegen, met uitzicht op de buurt naar de zee. Alle gebouwen hebben onafhankelijke ingangen die zorgvuldig zijn ontworpen. Dit zijn geen alledaagse woningen! Toegang tot de appartementen gaat via het hart van het eiland, een prachtige gemeenschappelijke tuin, beplant met weelderige natuurlijke soorten.

Het Joia project in Nice ligt dicht bij winkels, het tramstation en het bruisende Place Méridia en biedt u alle voordelen van de levenskunst in Nice van de 21e eeuw. Gedeelde natuurlijke ruimtes in het hart van het eilandje en op de daken. Een mediterraan terras, de Merenda, bestaande uit een lusttuin en een bloemrijke weide, levert zijn voordelen op. De aangelegde tuin is voorzien van groente- en fruitgewassen, sierplanters beplant met citroenbomen, palissades gekleed met klimplanten.

Dit kleine openluchtparadijs is leerzaam en leuk en biedt gezinnen het gebruik van groentetafels, kweekruimtes en plantenbakken voor kinderen.

De appartementen zijn ontworpen om de meest veeleisende mensen aan te spreken en zijn slim ingedeeld. Praktische en intuïtieve domotica-apparaten dragen bij aan uw dagelijkse comfort en helpen tegelijkertijd uw energieverbruik te beheersen. De verstelbare zonneschermen en de luifels van de aangrenzende balkons beschermen uw appartement tegen de zonnestralen en zorgen ervoor dat u binnen op natuurlijke wijze een zekere frisheid behoudt. Balkon of terras, de accommodaties hebben allemaal een prachtige open ruimte die zich uitstrekt vanuit de woonkamer, de meeste met vrij uitzicht op Place Méridia, de heuvels of de zee …

Nieuwbouw appartement in Joia, het Nice van de 21e eeuw

Deze wijk ademt de toekomst uit en biedt prachtige appartementen badend in licht, met royale ruimtes en optimaal comfort. Dubbele of driedubbele oriëntatie, woonkamer, hoekterras, informeer naar de beschikbaarheid. De innovatieve architectuur laat alle durf toe. De appartementen bieden meerdere uitzichten over de Nice Eco-Valley, van de heuvels van de Riviera tot aan de kust.

Prijzen Joia

13e etage, 2 slaapkamers, 66 m2, terras 17 m2. Prijs 324,000 euro

14e etage 4 slaapkamers, 107 m2, terras 47,5 m2. Prijs 638,000 euro

15e etage, 1 slaapkamer, 41 m2, terras 9,7 m2. Prijs 319,000 euro

16e etage, 3 slaapkamers, 82 m2, terras 31,5 m2. Prijs 599,000 euro

Oplevering december 2024

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 638.000
  • Type objectNieuwbouw
  • Slaapkamers4
  • Badkamers2
  • ReferentieJOI-PIT

Locatie

Dit object ligt in Nice (06100), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod