Advertentie publiceren

Nice nieuw stadsappartement in bruisend Libération bij Chateau de Valrose

€ 263.000
Oppervlakte 45 m²
Perceel 6 m²

Libération is zonder meer een van de meest bruisende wijken van Nice aan de Côte d’Azur. Toeristen worden verliefd op de Italiaanse binnenstad en de Soleya markt, maar de ware kenners kiezen voor Libération. Het ziet er uit als Parijs en zo voelt het ook, met brede straten en hoge groene bomen.

De renovatie van de omgeving rondom Gare du Sud is goed gelukt; het is een uitgaansgebied geworden dat ook veel lokale mensen buiten Nice aantrekt. De gedachte is: de toeristen gaan naar Place Massena maar wij gaan uit eten in Libération. Met name Gare du Sud is een verzamelplek geworden van kleine hippe eettentjes en de nieuwe bioscoop om de hoek. En natuurlijk is er een versmarkt in Nice Libération; zes dagen per week van 06.00 tot 13.00.

Nice nieuw stadsappartement in bruisend Libération bij Chateau de Valrose

In dit hippe stadsdeel van Nice in Zuid Frankrijk verschijnt een modern gebouw met voornamelijk 1 slaapkamer appartementen. Mooi, ruim, zonnig en licht en betaalbaar. Wie een tweede huisje zoekt in de hoofdstad van de Côte d’Azur, vindt in Libération een ideale omgeving om van de stad en het ZuidFranse leven te genieten.

Nice nieuw stadsappartement in bruisend Libération bij Chateau de Valrose

Omdat er weinig nieuwbouw in dit stadsdeel plaatsvindt, kunt u beter snel reageren op het aanbod. Er is een drie slaapkamer appartement te koop voor 647.000 euro. Maar de meeste prijzen voor een 1 slaapkamer appartement liggen tussen de 250 en 300.000 euro. Een ondergrondse garage koopt u voor 30.000 euro.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 263.000
 • Type objectNieuwbouw
 • Slaapkamers1
 • Badkamers1
 • ReferentieNRB-AEI

Locatie

Dit object ligt in Nice (06100), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod