Huis verkopen

Nieuwbouw met zwembad en uitzicht over Nice en Baie des Anges

€ 842.000
Oppervlakte 78 m²

Uw tweede huis in Zuid Frankrijk, dichtbij het altijd bruisende hoofdstad Nice, hoofdstad van de regio Alpes Maritimes. De Fransen noemen deze regio ‘le 06 (le zero zies) maar voor u is het vooral een geweldige plek om de dagelijkse realiteit te ontvluchten. De nieuwbouw met zwembad staat tussen duizend jaar oude olijfbomen, palmbomen en kleurrijke oleanders. Dit is een unieke plek die veel meer te bieden heeft dan alleen het uitzonderlijke uitzicht. Hier is de lucht zuiver, de lucht helder en de zon overspoelt de tuinen met warmte. Dit district was ooit de thuisbasis van de meest vooraanstaande families in Nice. Als u hier rondwandelt dan begrijpt u wel waarom.

De nieuwe appartementen met zwembad en uitzicht over Nice en Baie des Anges liggen op een dominante positie. “L’Archet” is zonder twijfel het mooiste gebied van de heuvels van Nice. Vanuit deze positie is het decor afwisselend en zal het nooit gaan vervelen: de zee die iedere dag weer een andere kleur blauw produceert, de flonkerende lichtjes van de stad, het uitzicht op de horizon strekt zich uit van Cap Ferrat tot Cap d’Antibes. In het oosten gaan de uitzichten over op de majestueuze duik van het einde van de Alpen die afdaalt in het blauwe water van de Middellandse Zee.

Nieuwbouw met zwembad en uitzicht over Nice en Baie des Anges

Nieuwbouw met zwembad en uitzicht over Nice en Baie des Anges

De elegante residentie ligt op een paar minuten van het hart van de stad en biedt alle diensten en voorzieningen die u nodig heeft. De internationale luchthaven, de zakenwijken Arénas en Éco-Vallée. De tweede tramlijn die u met het oude centrum van Nice verbindt heeft een halte aan de voet van de heuvel. Musea, natuurparken, minigolf, privé stranden en winkels; u vindt ze allemaal dichtbij.

Nice, uw tweede huis

Nice of Nizza is een historische bestemming voor wereldtoerisme. De stad staat bekend om zijn unieke mediterrane levensstijl. Met meer dan 300 dagen zon per jaar is Nice is een stad die zowel vanwege zijn authenticiteit als vanwege zijn moderne ontwerpen wordt gewaardeerd. De legendarische “Bay des Anges” van Nice, begrensd door de “Promenade des Anglais” met zijn beroemde hotels en “Belle Epoque” -paleizen. Dit is het zuiden van Frankrijk dat de wereld zich voorstelt als we het over Zuid-Frankrijk hebben. De buitengewone charme van de pleinen, de stadsparken, de barretjes, de hoge bomen, Nice is geweldig en laat zien dat de Franse Rivièra een unieke plek is voor een uniek leven.

Wat vinden de architecten van dit project?

“Rekening houdend met de natuurlijke omgeving van de grote tuin, leent het project zich voor de natuurlijke helling waardoor elk appartement het panoramische uitzicht op de “Baie des Anges” en de eerste uitlopers van de “Mercantour” kan maximaliseren. De residentie heeft een nogal sober architectonisch ontwerp en rust perfect op de heuveltop. Het project is geïnspireerd op enkele van de grande paleizen en architectonische ontwerpen van ‘belle epoque’ die ruime buitenruimtes bieden van waaruit men kan zien zonder gezien te worden. De sobere materialen (keramiek, aluminium en glas) geven het project een tijdloze elegantie. Ten slotte, vanwege zijn uitzonderlijke dominante positie en in het licht van zeer restrictieve wijzigingen in de regelgeving, is dit de laatste luxe residentie die op de top van de heuvels van Nice wordt gebouwd.”

De architectuur is resoluut modern en past perfect in zijn natuurlijke omgeving. Ontworpen op menselijke schaal met rondom een ​​uitgestrekte mediterrane tuin, wordt de residentie vergroot door een prachtig zwembad dat subtiel genesteld is tussen de bomen en planten. De appartementen, van studio’s tot 5 slaapkamers, profiteren bijna allemaal van het uitzicht en de terrassen / tuin. Iedereen geniet van een uitzonderlijk panorama op de Mercantour en de “Baie des Anges”. De residentie biedt bovengemiddelde faciliteiten, zoals een fitnessruimte en een gastenverblijf appartement om vrienden of familie op de juiste manier te ontvangen. Ondergrondse parkeergelegenheid is beschikbaar met gemakkelijke toegang tot uw appartement.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 842.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Badkamers2
  • ReferentieBP206-GRE

Locatie

Dit object ligt in Nice (06100), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod