Advertentie publiceren

Nieuwbouw stadsappartement dichtbij haven Nice in Riquier

€ 620.000
Oppervlakte 91 m²

Nice is de dynamische hoofdstad van de Côte d’Azur met de beroemde Promenade des Anglais, de Italiaanse oude binnenstad, de lange winkelstraten en de haven met de antiekbuurt. Op een paar minuten van deze gezellige haven bieden wij u stadsappartementen aan op een mooie locatie: in Riquier. Open uitzicht, ruime kamers en een klein gezellig Frans balkon voor koffie en croissants die u beneden bij de bakker vers koopt. ‘Emily in Paris’, maar dan aan de Côte d’Azur.

Nieuwbouw stadsappartement dichtbij haven Nice in Riquier

Beschikbaar van studio tot duplex met 3 slaapkamers, iedereen vindt hier zijn of haar eigen plek onder de ZuidFranse zon. De nieuwbouw appartementen in centrum van Nice hebben een ruim oppervlak en veel lichtinval door de grote erkers. Doordat het gebouw op een hoek komt te staan, profiteert u van veel open ruimte en de gouden lichtval waar veel schilders vorige eeuw op afkwamen.

Deze natuurlijke verlichting, zo typisch Nice, is terug te vinden in alle kamers en met name in de woonkamers, in de open keukens, waar het gezelligheid en volume geeft. De duplex kamers hebben een apart slaapgedeelte met dressing. Een zeldzaam voorrecht in de binnenstad! De appartementen aan de oostkant, waarvan sommige met kathedraalramen, bieden een prachtig uitzicht op het aangrenzende met bomen omzoomde Normandie Niemen-plein en de heuvel van het fort Mont Alban.

Art deco en domotica in Nice Riquier

Het beste van twee werelden worden gevangen in dit gebouw. In lijn met de art-deco-architectuur van de wijk, bieden de nieuwbouw gevels een schoon en emblematisch ontwerp. Gebouwd op de hoek van de Rues Barbéris en de Rues de Orestis, laat de residentie dubbel zijn sporen van moderniteit achter. Traditionele smeedijzeren balkons, het behoudt het verlangen naar transparantie en licht, door het aanbieden van matglazen balustrades. De elegantie wordt versterkt door edele materialen zoals hardsteen en het matglas van zijn vangrails. De gebroken witte en grijze tinten contrasteren met accenten van gelakt staal. Zoveel uiterlijke verfijning belooft karaktervolle interieurs, voor een intieme en exclusieve levensstijl.

De appartementen beschikken over een Smarthab-systeem waarbij u via de mobiele telefoon op afstand of via bedieningspaneel ter plaatee van alles kunt meten en regelen. Verwarmingsregeling, Besturing van elektrische rolluiken, Meting en verbruiksmetingen, Aanwezigheidsdetectie, temperatuur per kamer en rookmelder. Perfect als dit uw tweede huis is; u bent er altijd mee verbonden!

Mooi, ondernemend en ambitieus wonen in Nice Côte d’Azur

Nice is constant bezig met het ontwikkelen van de kwaliteit van leven van zijn vele bezoekers en zijn bewoners. Vanaf haar internationale luchthaven op het water verwelkomt het toeristen en zakenreizigers met hetzelfde oprechte enthousiasme, aan wie het een onvergetelijk verblijf belooft. Nice is rijk aan emblemen die zijn wereldberoemd maken en getuigen van zijn geschiedenis: de Promenade des Anglais, de Cours Saleya, zijn kleurrijke gevels, zijn operahuis en zijn illustere musea, zijn gastronomie, Nice is een bruisend vat vol gezelligheid. 

De hoofdstad van de metropool Côte d’Azur draagt ​​een heel territorium in zijn dynamiek voor de toekomst. Wie heeft er nooit gedroomd van een ideaal adres in het hart van de stad waar je de auto kan laten staan en alles wandelend kan bereiken? In Riquier, een authentieke en warme buurt, is dit een realiteit!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 620.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieSIGN-SAG

Locatie

Dit object ligt in Nice (06100), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod