Huis verkopen

NICE CENTRE Nieuwbouw appartement Franse riviera T2

€ 235.000
Oppervlakte 32 m²

RENOVATIEPROGRAMMA IN NICE: EEN LEVENDIGE MEDITERRANE METROPOLIS
Ontdek de charme van Nice, de 5e grootste stad van Frankrijk, gelegen aan de Middellandse Zeekust. Deze dynamische metropool schittert dankzij grote verwezenlijkingen zoals de Akropolis, Sophia Antipolis, het Palais des Congrès en de internationale luchthaven, de tweede grootste van het land na Parijs. Nice heeft zichzelf gevestigd als een toonaangevend industrieel, wetenschappelijk en technologisch centrum.

STRATEGISCHE LOCATIE: TRENDY BUURT IN NICE
Het renovatieprogramma in Nice ligt op enkele minuten van de populaire wijk Libération. Deze levendige en vriendelijke omgeving biedt een echte mediterrane woonervaring. De Place du Général de Gaulle, met zijn typische openluchtmarkt, en het gloednieuwe Gare du Sud-complex met talrijke winkels, bars en restaurants, maken deze wijk tot een niet te missen plek om te wonen.

NICE CENTRE Nieuwbouw appartement Franse riviera T2

EEN VASTGOEDREVOLUTIE IN NICE
Dit vastgoedproject is werkelijk atypisch, omdat het een volledige renovatie van een gebouw in Nice betreft, inclusief de gevel, gemeenschappelijke ruimtes, elektriciteit en kolommen. Het gebouw is van de grond af opnieuw ontworpen, waardoor appartementen zijn ontstaan ​​die zijn ontworpen voor het ultieme comfort van de bewoners.

KWALITEIT DIENSTEN
Het renovatieprogramma van Pessicart biedt aantrekkelijke belastingvoordelen voor gemeubileerde verhuur, waaronder de mogelijkheid tot seizoensverhuur. Gelegen in de populaire wijk Pessicart, op enkele minuten van de Libération en het Parc Impérial, wordt deze residentie omgeven door talrijke winkels en voorzieningen.

OPTIMALE BEREIKBAARHEID
Dit programma profiteert van een uitstekende bereikbaarheid, op slechts 6 minuten lopen van tramlijn 1, met de halte “Libération”. U kunt het treinstation van Nice, Avenue Jean Médecin en Place Masséna in minder dan 3 stations bereiken.

MODERNE HUISVESTING EN UITRUSTING VAN EERSTE KEUZE
Alle appartementen in dit Pessicart-renovatieprogramma profiteren van hoogwaardige diensten. De keukens en badkamers zijn volledig uitgerust voor uw comfort. Tevens beschikt elk appartement over een kelder, waardoor er extra bergruimte ontstaat.

Mis deze uitzonderlijke kans niet om in het levendige hart van Nice te wonen, in een gerenoveerde residentie die uitzonderlijk wooncomfort biedt. Ontdek nu het Pessicart renovatieprogramma!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 235.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers1
  • Referentiemil-CIP-963-44800

Locatie

Dit object ligt in Nice (06100), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod