Advertentie publiceren

Nice Cimiez modern nieuw appartement in gezellige buurt

€ 398.000
Oppervlakte 70 m²
Perceel 7 m²

De eigentijdse uitstraling van de residentie Cimiez past perfect in de stijlvolle omgeving van deze omgeving. Gelegen aan de voet van de heuvels van Cimiez en in het hart van de Pasteur-wijk, biedt dit nieuwe programma plaats aan 20 appartementen op 4 verdiepingen. Hier is de architectuur licht met sobere lijnen, uitgebalanceerd in neutrale en warme tinten.

Nice Cimiez modern nieuw appartement in gezellige buurt

Een ideaal adres tussen stad en zee; intiem en veilig, de residentie Cimiez bewaart de rust van zijn bewoners. Aan de voet van het gebouw dragen buurtwinkels bij aan het buurtleven. Elke accommodatie profiteert van plannen die zijn bestudeerd voor duurzaam welzijn. Badend in het licht, zijn ze samengesteld uit een ruime woonkamer en open keuken, uitgebreid naar een balkon of een terras, ideaal om neer te strijken en te genieten van een moment van ontspanning. De kamers zijn comfortabel en bieden elk gezinslid een stukje rust.

De residentie Cimiez voldoet aan de RT 2012-normen en biedt accommodatie die profiteert van hoge energieprestaties, thermische en akoestische isolatie van de nieuwste generatie, die een langdurige investering en een stroomverbruik van verwarming, water en elektriciteit garanderen, verminderde elektriciteit. Bent u op zoek naar een pied a terre in een stijlvolle rustige woonwijk, dan is Nice Cimiez zeer geschikt. U kunt een appartement in Zuid Frankrijk kopen door op afstand te reserveren.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 398.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieLRC-AEI

Locatie

Dit object ligt in Nice (06200), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod