Advertentie publiceren

Hedendaags nieuw appartement in de wijk Caucade in Nice

€ 560.000
Oppervlakte 91 m²

Ontdek uw nieuwe residentie in Nice, een groene omgeving in de rustige en residentiële wijk Caucade, vlakbij La Lanterne! Deze eigentijdse residentie, gereserveerd voor slechts 16 bevoorrechte gasten, combineert de voordelen van een opmerkelijk en praktisch adres met de rust van een verfijnd verblijf beschermd door zijn mediterrane tuin. Ongemerkt vanaf de Avenue Saint Marguerite, verwelkomt Confidence u in een cocon van zachtheid en geuren.

Een schaduwrijk gezellig plein voorzien van bankjes is beschikbaar om ten volle te genieten van deze vredig aangelegde tuin. Met zijn hedendaagse en geraffineerde architectuur opent het nieuwe appartement in de wijk Nice Fabron de deuren van zijn 16 luxe appartementen van 2 tot 4 kamers met prachtige buitenruimtes: Terrassen en privétuinen.

De nieuwe constructie zal voldoen aan de eisen van de thermische verordening RT 2012 -20% en worden gecertificeerd NF Habitat HQE. Als u in het buitenland wilt kopen, neem dan contact met ons op voor een digitale handtekening. Als u droomt van een rustig adres nabij het stadscentrum, zal deze klassevolle residentie uw ideale woonplaats zijn. Zeer dicht bij de lijnen 2 en 3 van de tram, de snelweg A8 en de internationale luchthaven van Nice, vergemakkelijkt dit adres, open voor alle horizonten, elk van uw reizen.

Prijs appartement met één slaapkamer op de eerste verdieping: 298.000 euro

Prijs appartement met twee slaapkamers op de tweede verdieping: 440.000 euro

Eigentijds nieuw appartement in de wijk Caucade in Nice

Klimaat, landschappen, culturele rijkdom en alle dynamiek van de hoofdstad van de Côte d’Azur liggen voor de deur! Nice is de 2e toeristische bestemming van Frankrijk en trekt de hele wereld aan vanwege het milde klimaat, het natuurlijke landschap tussen zee en bergen en de rijkdom van het culturele erfgoed.

De nieuwe residentie is ideaal gelegen op de heuvel van Caucade en onthult een woonadres waar de toekomst van Nice aan zijn voeten ligt. Onder impuls van een dynamisch beleid van internationale projecten worden op enkele minuten afstand tal van strategische locaties ontwikkeld: het OIN Eco-Vallée, Nice Méridia, de Grand Arénas, het toekomstige expositiecentrum en het nieuwe multimodale station.

Caucade, residentieel, dynamisch en verbonden rust. Deze rustige wijk is gewild voor het dagelijkse leven, waar u te voet naar de kleuterschool en de school van Caucade tegenover de residentie kunt gaan, evenals naar het college en de plaatselijke winkels. Op 300 m* afstand kunnen jong en oud terecht in het sport- en cultuurcentrum AnimaNice voor tennis, dans, gym, yoga en tekenen. In enkele minuten bereikt u middelbare scholen, sportcomplexen, de Nikaïa-zaal en haar concerten, het stadion Allianz Riviera en de multiplexbioscoop van Lingostière. U kunt ook lid worden van de lokale tennisclub in Caucade.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 560.000
 • Type objectNieuwbouw
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • Referentie1077336

Locatie

Dit object ligt in Nice (06200), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod