Advertentie publiceren

Nice Roseland: uitzonderlijk appartement met panoramisch uitzicht op zee

€ 1.200.000
Oppervlakte 118 m²

Deze woning is gelegen in het hart van een van de meest gewilde residenties in Nice, die zich onderscheidt door zijn kwaliteitsdiensten: zwembad en clubhuis, tennisbaan, aangelegd park, conciërge, nachtbeveiliging, maar ook door de nabijheid van de Promenade des Anglais. Deze woning van 118m ² is op de voorlaatste verdieping en biedt een drievoudige blootstelling zeer helder en niet over het hoofd gezien. perfect gerenoveerd met smaak en kwaliteit materialen bestaat uit een grote entree, dubbele woonkamer, eetkamer, keuken, 3 grote slaapkamers, 2 kleedkamers, 1 badkamer en 1 douchekamer.

Mooi Roseland: uitzonderlijk appartement met panoramisch uitzicht op zee

Een terras van 57m2 omringt het appartement en biedt u een uitzonderlijk uitzicht op de Baie des Anges en de stad Nice tot aan de Cap d’Antibes! Het appartement wordt verkocht met zijn garage en de aangrenzende kelder, gemakkelijk bereikbaar met de lift. De renovatie en het waterdicht maken zijn pas onlangs uitgevoerd. Het pand is perfect onderhouden en wacht gewoon op zijn nieuwe bewoners.

Meer toeristische informatie over Nice

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.200.000
  • Type objectAppartement
  • Slaapkamers3
  • Referentie1093197

Locatie

Dit object ligt in Nice (06200), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod