Huis verkopen

Nice Nieuwbouw appartment kopen Zuid Frankrijk T4

€ 990.000
Oppervlakte 108 m²

Een historische bestemming voor wereldtoerisme, de stad van de engelen cultiveert de mediterrane manier van leven op een unieke manier.

Gevierd om de zachtheid van het heerlijke klimaat – 300 dagen zon per jaar – is Nice een stad die zowel authentiek, vertederend als modern is.

De Baie des Anges omzoomd door de mythische Promenade des Anglais met zijn paleizen en Belle Epoque-paleizen, de Latijnse charme van de pleinen van het oude Nice, de groene gang die een centraal park à la niçoise is geworden, maken van de prachtige hoofdstad van de Côte d’Azur een plaats van het alleenstaande leven.

Tussen duizend jaar oude olijfbomen, palmbomen en bloeiende lauweren ligt dit nieuwe vastgoedprogramma in Nice op een zeldzame plek om te wonen en biedt veel meer dan een uitzonderlijk uitzicht.

Weg van de drukte van de stad, combineren hier de schone lucht, de blauwe lucht en de volle zon perfect met de rust van dit voormalige platteland van de grote families van Nice.

Nice Nieuwbouw appartment kopen Zuid Frankrijk T4

Dit nieuwe programma in Nice, op een paar minuten van het hart van de stad, profiteert van alle diensten en voorzieningen die u nodig heeft. U kunt gemakkelijk naar de internationale luchthaven, de toegang tot de snelweg A8 en de zakenwijken Arénas en Éco-Vallée of zelfs het Archet-ziekenhuis en het universiteitscentrum Carlone, allemaal dichtbij.

Daarnaast verbindt nu de 2e tramlijn – met een halte aan de voet van de heuvel – het oosten en westen van Nice. Musea, natuurpark, minigolf, privéstranden en winkelstraten zijn vlakbij.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 990.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers3
  • Referentiemil-CIP-477-38608

Locatie

Dit object ligt in Nice (06200), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod