Huis verkopen

Stijlvol off-plan appartement met 1 slaapkamer in Nice klaar voor oplevering in 1Q 2025 op strategische locatie

€ 318.100
Oppervlakte 44 m²
Aantal kamers 2 kamers

A20193VAP06 – Dit 1-slaapkamer nieuwbouwappartement ligt op de 5e verdieping van een milieuvriendelijk, 17 verdiepingen hoog gebouw ontworpen door een gerenommeerde architect in een opkomende wijk in het westen van Nice.
Het appartement biedt een binnenleefruimte van 44 m² en een balkon van 11 m².
De oplevering is gepland voor het 1e kwartaal van 2025.
Het project heeft een uitzonderlijke locatie en een uitstekende bereikbaarheid, met de tramhalte direct aan de voet van het project.
Een ondergrondse privéparkeerplaats is bij de prijs inbegrepen.
Het kopen van een off-plan woning in Frankrijk biedt verschillende voordelen (bijvoorbeeld lagere notariskosten van 2-3% vergeleken met 7-8% voor oudbouw). Vraag onze gratis en complete “gids voor het kopen van off-plan vastgoed in Frankrijk” aan, die alle details en voordelen bevat van het kopen van een off-plan vastgoed aan de Côte d’Azur.
Informatie over de risico’s waaraan dit onroerend goed is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 318.100
 • Type objectOnbekend
 • Kamers2
 • Slaapkamers1
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A20193VAP06

Locatie

Dit object ligt in Nice (06200), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod