Huis verkopen

Off-Plan 1-slaapkamerwoning met stijlvol ontwerp op toplocatie in Nice

€ 299.000
Oppervlakte 41 m²
Aantal kamers 2 kamers

A25434VAP06 – Een fantastische investeringsmogelijkheid of een ideaal vakantiehuis op slechts enkele minuten van de beroemde stranden van de Cote d’Azur: Dit appartement met 1 slaapkamer is gelegen op de 10e verdieping van een off-plan ontwikkeling met innovatieve architectuur in het westelijke deel van Nice.
De ontwikkeling is momenteel in aanbouw, met opleveringen gepland voor het 1e kwartaal van 2025.
Dit charmante appartement bestaat uit een woonkamer van 17m2 met open keuken (niet bij de prijs inbegrepen), een slaapkamer van 12m2 en een doucheruimte. Zowel de woonkamer als de slaapkamer komen uit op het terras van 11m2 op het oosten.
Het project heeft een uitzonderlijke locatie met uitstekende bereikbaarheid, vergemakkelijkt door een tramhalte direct aan de voet van het project.
Een ondergrondse privéparkeerplaats is bij de prijs inbegrepen.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 299.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers2
 • Slaapkamers1
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A25434VAP06

Locatie

Dit object ligt in Nice (06200), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod