Huis verkopen

NICE OUEST Nieuwbouw appartement Franse riviera T3

€ 689.000
Oppervlakte 65 m²

EEN EMBLEMATISCHE PRESTATIE
Het nieuwe programma voor de Eco-wijk van Nice is een emblematische prestatie die de toekomst van duurzame en innovatieve architectuur in Nice belichaamt. Dit uitzonderlijke gebouw, ontworpen door een gerenommeerde architect, onderscheidt zich door zijn luchtige en futuristische ontwerp en wordt daarmee het symbool van een innovatief project in de stad.

ONGEËVENAARDE LUXE IN NICE
Dit programma biedt een scala aan luxe appartementen variërend van 2 tot 4 kamers. Elk van deze appartementen is uitgerust met een hoogwaardige keuken en biedt uitzonderlijke diensten die u zullen bekoren. De prestigieuze appartementen bevinden zich op de bovenste drie verdiepingen van het gebouw en bieden vanaf hun panoramische terrassen een subliem panoramisch uitzicht op Nice en de Middellandse Zee.

NICE OUEST Nieuwbouw appartement Franse riviera T3

TOEWIJDING AAN HET MILIEU
Gelegen in de ecowijk Nice Ouest, strekt dit nieuwe Nice Ouest-programma zich uit over zeventien verdiepingen. Het maakt volledig deel uit van een stedelijk landschap van hoge milieukwaliteit, waardoor dit gebouw zowel modern als milieuvriendelijk is.

EEN INNOVATIEF PROJECT IN HET ECO-DISTRICT VAN NICE WEST
Kortom, het nieuwe programma in de ecowijk Nice Ouest vertegenwoordigt een unieke kans om in een innovatieve en duurzame omgeving te wonen, terwijl u geniet van de luxe en het ongeëvenaarde comfort van prestigieuze appartementen. Ontdek de toekomst van huisvesting in Nice binnen dit emblematische project.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 689.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-900-41106

Locatie

Dit object ligt in Nice (06200), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod