Huis verkopen

NICE OUEST Zuid Frankrijk Nieuwbouw appartement T2

€ 268.500
Oppervlakte 46 m²

Nieuwe residentie in Nice West: uw oase in de Ecovallée

ECOVALLÉE: DE TOEKOMST IN BEWEGING
Gelegen in het hart van een avant-gardistische wijk, biedt deze residentie een zacht mediterraan leven met een vleugje moderniteit. Het omvat appartementen van studio’s tot 4 kamers, allemaal met privé buitenruimtes badend in het zonlicht.

NIEUWE WONING IN NICE WEST: HEDENDAAGSE ARCHITECTUUR
De residentie onderscheidt zich door haar grafische vormgeving die harmonieus integreert in de Ecovallée. Het biedt een panoramisch uitzicht, luchttuinen en gedeelde dakterrassen, wat een uniek tintje aan de charme toevoegt.

NICE OUEST Zuid Frankrijk Nieuwbouw appartement T2

NABIJHEID EN DIENSTEN
Gelegen nabij stedelijke pleinen, garandeert de residentie gemakkelijke toegang tot vervoer, scholen, winkels, restaurants en meer. Daarnaast zijn er commerciële ruimten op de begane grond en een fietsenstalling voor optimaal comfort.

LEEF VERANTWOORDELIJK EN MODERN
Kiezen voor deze nieuwe residentie in Nice West betekent kiezen voor een eigentijdse en milieuvriendelijke levensstijl, in het hart van de Ecovallée. Een ode aan de levenskwaliteit van het 3e millennium wacht op je.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 268.500
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers1
  • Referentiemil-CIP-830-45004

Locatie

Dit object ligt in Nice (06200), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod