Advertentie publiceren

Nieuwbouw appartement in Nice Côte d’Azur, vlakbij de haven

€ 509.000
Oppervlakte 75 m²
Perceel 107 m²

Geen zwembad of mega dakterras, maar wel een mooi vormgegeven nieuwbouw appartement in hartje Nice. Een écht stadsappartement, gebouwd volgend de laatste energiezuinige normen én met tien jaar garantie. Ten oosten van Nice, niet ver van de haven en de universiteitscampus Saint-Jean d’Angély, ontdekt u een kleine residentie van slechts 24 appartementen, gelegen in een rustige straat. In deze familiale buurt in volle heropleving kunt u alles te voet doen. En niets is gemakkelijker om u te verplaatsen, op minder dan 500 m van het station van Nice Riquier en dicht bij lijn 1 van de tram waarmee u het oude centrum kunt bereiken.

Aanbod nieuwbouw Nice is van 2 tot 4 kamers. Alle appartementen komen uit op een buitenruimte, terras of balkon om te genieten van de zon en zonnige dagen. Ondergrondse parkeerplaatsen en fietsenstalling completeren het comfort van een stedelijke levensstijl. Reserveren doet u eenvoudig op afstand.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 509.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieNICA-MAR

Locatie

Dit object ligt in Nice (06300), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod