Advertentie publiceren

NICE EST Nieuwbouw huizen te koop Zuid Frankrijk T3

€ 360.000
Oppervlakte 62 m²

GENIET VAN DE VOORDELEN VAN DE COTE D’AZUR

Ontdek in het hart van de stad Nice een nieuwe nieuwe residentie in een authentieke en gewilde omgeving. In een stad die uitblinkt op vele vlakken: cultureel, sportief, student, economisch en toeristisch, biedt dit nieuwe adres vele voordelen.

Een paar minuten van het stadscentrum, deze intieme nieuwe residentie in Nice Est vindt plaats in de wijk Saint Jean d’Angély met restaurants, cafés, diverse winkels en diensten. Voor een ideaal gezinsleven of voor studenten is het aanbod aan scholen breed: Blanche de Castille school-college, universiteitscampus, Saint-Jean d’Angély, School voor Journalistiek, vrijetijds- en sportfaciliteiten, enz.

EEN RESIDENTIE IN EEN BEVOORRECHTE OMGEVING

In een eigentijdse architectuur biedt de nieuwe residentie Nice Est moderne volumes. Elk appartement is ontworpen om het natuurlijke licht te maximaliseren en is ontworpen om de beste voorzieningen te bieden. De interieurs met uitzonderlijke en functionele woonruimtes strekken zich naar buiten uit.

NICE EST Nieuwbouw huizen te koop Zuid Frankrijk T3

De nieuwe residentie van Saint Jean d’Angely biedt appartementen met 2 tot 4 kamers, allemaal uitgebreid met grote terrassen en balkons met meerdere oriëntaties en/of tuin zodat u kunt genieten van de zon van het mediterrane klimaat. Waaronder 4 duplexen en een dakterras.
Ondergrondse parkeerplaatsen zijn inbegrepen in de aangegeven prijzen.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 360.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-909-43361

Locatie

Dit object ligt in Nice (06300), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod