Huis verkopen

NICE CENTRE nieuw eigendom te koop Cote Azur T3

€ 599.000
Oppervlakte 76 m²

Ontdek je nieuwe programma in Nice Centre, een zeldzaam adres in het hart van de stad in de authentieke wijk Riquier en de haven van Nice.

De appartementen, variërend van studio’s tot duplexen met 4 kamers, staan in open verbinding met een buitenruimte en profiteren van een zeer mooie lichtinval dankzij de grote erkers. Voor een leven van nu zullen ze ook verbonden zijn dankzij het SMARTHAB systeem om hun rolluiken en verwarming op afstand te kunnen beheren.

Een zeldzaam voorrecht in de stad, de appartementen in dit nieuwe programma in de buurt van de haven aan de oostkant, bieden een prachtig vrij uitzicht op het met bomen omzoomde Square Normandie Niemen en de heuvel van het Mont Alban fort.

Achter de Boulevard Delfino, beplant met bomen en rijk aan kleine winkeltjes, op slechts een paar minuten van de beroemde Places du Pin of Arson, belooft de populaire en strategische wijk Port een perfect en levendig dagelijks leven.

Een ideale locatie met een Vélo Bleu-station voor de deur, op 3 minuten lopen van de halte van buslijn 03-37, op 300 m van de tram en op 400 m van het SNCF-station.

De tien voordelen van nieuwbouw kopen

Lagere notariskosten
Lagere belastingkosten
Tien jaar garantie
Veranderbare plattegrond
Beste energielabel
Beste geluidsisolatie
Ruime keuze in tegels
Complete afwerking
Geen standaard keuken inbegrepen
Betaling in schijven

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 599.000
  • Type objectNieuwbouw
  • Slaapkamers2
  • Referentie1469287

Locatie

Dit object ligt in Nice (06300), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod