Huis verkopen
Oppervlakte 80.39 m²

Uw internationale vastgoedplatform aan de Côte d’Azur in Nice heeft het genoegen u deze prachtige doorloopflat van 81 m² op de bovenste verdieping met een prachtig uitzicht op zee in een luxe residentie met zwembad voor te stellen.

Het bestaat uit een inkomhal, een mooie ontvangstruimte die uitgeeft op een groot terras met een prachtig uitzicht op zee en de stad, een volledig ingerichte en uitgeruste open keuken, 2 mooie, rustige slaapkamers waaronder een hoofdslaapkamer met een badkamer en toilet die uitgeeft op een balkon, een doucheruimte en een gastentoilet. Veel bergruimte. Flat met topklasse inrichting. Een kelder maakt deze sublieme flat helemaal af.
Mogelijkheid tot aankoop van een extra garage in de woning.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Nice

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 870.000
  • Type objectAppartement
  • Slaapkamers2
  • Referentie1497894

Locatie

Dit object ligt in Nice (06300), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod