Huis verkopen

NICE CENTRE Nieuw appartement te koop T3 Franse riviera

€ 485.000
Oppervlakte 65 m²

EEN STAD MET ONVERGELIJKBARE CHARME
Omringd door 7 km aan stranden en de beroemde Promenade des Anglais, is Nice een stad rijk aan geschiedenis en cultuur. Parel van de Rivièra, deze prachtige kosmopoliet weet perfect de charme en zachtheid van het zuiden te combineren met de opwinding van een lokaal leven rijk aan evenementen en luxe toerisme.

EEN BEVOORRECHTE LOCATIE
In het hart van de wijk Riquier biedt uw toekomstige nieuwe residentie in het centrum van Nice u een bevoorrechte toegang tot alle geneugten van de stad. In slechts een paar stappen wandelt u langs de kust, ontdekt u de mooiste boetiekjes, geniet u van een heerlijke lunch op het terras, zonnebaadt u of overweegt u een uitstapje naar Corsica of Sardinië. Bovendien profiteert u van de directe nabijheid (minder dan 500 meter) van alle vormen van openbaar vervoer, zoals bus, tram of trein.

NICE CENTRE Nieuw appartement te koop T3 Franse riviera

HEDENDAAGSE EN GROENE ARCHITECTUUR
Deze nieuwe luxe residentie in het centrum van Nice beschikt over moderne architectuur die de omliggende groene ruimtes benadrukt. De nadruk ligt op het creëren van een groene en prettige omgeving voor de bewoners.

UITZONDERLIJKE APPARTEMENTEN
Laat u verleiden door uw toekomstige appartement, van 2 tot 4 kamers, waarvan de oppervlakken en hoogwaardige interieurdiensten zorgvuldig zijn ontworpen om u het hele jaar door comfort en rust te bieden. Bewoners zullen ook vanuit hun buitenruimte, in het hart van de stad, volop kunnen genieten van de laatste zonnestralen.

Kortom, de nieuwe residentie in het centrum van Nice biedt een uitzonderlijke leefomgeving in deze stad met een onvergelijkbare charme. De bevoorrechte locatie, de moderne architectuur en de kwaliteitsaccommodatie maken het een ideale verblijfplaats voor wie op zoek is naar comfort, rust en nabijheid van de bezienswaardigheden van Nice.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 485.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-885-42752

Locatie

Dit object ligt in Nice (06300), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod