Huis verkopen

NICE EST Nieuwbouw appartement Franse riviera

€ 230.000
Oppervlakte 23 m²

EEN EIGENTIJDSE RESIDENTIE DIE HAAR BUURT OPNIEUW ONTWERPT
Welkom bij ons nieuwe vastgoedprogramma in het hart van de wijk Riquier in Nice, op een steenworp afstand van de haven! Daar vind je functionele studio’s en 2-kamerappartementen, perfect voor het studentenleven of voor het bezitten van een pied-à-terre. Het biedt ook 3 en 4 kamers voor een actief en vervuld gezinsleven, met een goed gedefinieerde scheiding tussen het daggedeelte en het slaapgedeelte.

HELDERE EN FUNCTIONELE RUIMTEN
Een van de zeldzame voordelen in het stadscentrum is dat alle woonkamers en de meeste slaapkamers uitkomen op prachtige balkons of loggia’s, waardoor uw privacy behouden blijft. De grote erkers en soms dubbele belichtingen garanderen de hele dag uitzonderlijk licht. Voor fietsliefhebbers zijn de fietsenkamers op de begane grond uitgerust met een reparatiewerkplaats en een opblaasstation om het dagelijkse leven van de bewoners te vergemakkelijken.

NICE EST Nieuwbouw appartement Franse riviera

HET PRIVILEGE VAN DE BOVENSTE VERDIEPING
Ontdek op de bovenste verdieping het voorrecht van prachtige 3- en 4-kamer duplexappartementen, met een opmerkelijke plafondhoogte van 3 meter en een master bedroom met eigen badkamer. Het interieur is netjes met hoogwaardige afwerkingen voor een sereen en comfortabel leven.

EEN VERBINTENIS VOOR HET MILIEU
De nieuwe residentie in Riquier komt in aanmerking voor de regelingen PINEL en PTZ (Zero Rate Loan). Het voldoet aan de energienormen met eisen die 20% hoger zijn dan de RT 2012 Thermal Regulations en zal NF Habitat HQE (High Environmental Quality)-gecertificeerd zijn.

DE STAD NICE – EEN JUWEEL VAN DE COTE D’AZUR
Nice, de parel van de Côte d’Azur, schittert op duizend manieren met zijn milde en zonnige klimaat het hele jaar door. De grote projecten zoals de toekomstige zakenwijk Grand Arénas, Nice Méridia en het toekomstige grote tentoonstellingscentrum beloven een steeds betere toekomst voor de economische hoofdstad van de Côte d’Azur.

RIQUIER – EEN IDEALE LOCATIE IN HET STADSCENTRUM
Gelegen in het hart van de wijk Riquier, biedt deze nieuwe residentie in Nice u een ideale locatie om gemakkelijk te wonen in het stadscentrum. Op slechts een steenworp afstand kunt u wandelen richting de haven van Lympia, het levendige Place du Pin en de voetgangersvoorzieningen van de Promenade des Arts. De onmiddellijke nabijheid van het grote winkelcentrum TNL, de tramstations aan de Avenue de la République, de haven, het treinstation Riquier en het grote universiteitscentrum Saint-Jean-d’Angély vergroten de unieke aantrekkingskracht ervan. Nice is een unieke stad waar de levenskwaliteit uitzonderlijk is!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 230.000
  • Type objectOnbekend
  • Referentiemil-CIP-833-41310

Locatie

Dit object ligt in Nice (06300), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod