Huis verkopen

NICE CENTRE Nieuwbouw T2 appartement Franse riviera

€ 313.652
Oppervlakte 30 m²

EEN UITZONDERLIJKE RENOVATIE IN HET HART VAN MOOI CENTRUM
Ontdek deze unieke kans om in het hart van het centrum van Nice te wonen, in een historische wijk met de bijnaam “Petit Marais Niçois”. Gelegen tussen de majestueuze kasteelheuvel, het vredige Parc du Mont Boron en de dynamische Port Lympia, maakt dit elegante renovatieprogramma deel uit van een gebouw in Belle Époque-stijl.

EEN LEVENDIGE EN HISTORISCHE BUURT
De “Petit Marais Niçois” is een levendige wijk vol geschiedenis en biedt een uitzonderlijke levenskwaliteit. Je wordt omringd door pittoreske straatjes, levendige pleinen en gezellige restaurants. De schoonheid van de buurt ligt in de balans tussen stedelijke opwinding en de rust van de omliggende groene ruimten.

NICE CENTRE Nieuwbouw T2 appartement Franse riviera

EEN AUTHENTIEKE EN ELEGANTE WONING
Dit renovatieprogramma biedt 49 volledig gerenoveerde appartementen, die de uitzonderlijke charme van de Belle Époque behouden. Van studio’s tot duplexen met twee kamers, elke accommodatie is ontworpen met nauwgezette aandacht voor detail. De smeedijzeren balkons voegen een vleugje elegantie toe aan het geheel.

UITZONDERLIJKE DIENSTEN
De renovatie van dit Belle Époque-gebouw zal worden uitgevoerd met uitzonderlijke materialen, waardoor een opmerkelijke kwaliteit van het interieur wordt gegarandeerd. Er wordt aan elk detail gedacht om het historische karakter van het gebouw te behouden en tegelijkertijd modern comfort te bieden.

AANTREKKELIJKE FISCALE VOORDELEN
Dit renovatieprogramma in het centrum van Nice biedt aantrekkelijke belastingvoordelen. Het komt in aanmerking voor landtekort- en geoptimaliseerde PINEL-investeringsregelingen, wat een interessante kans voor investeerders kan vormen.

ERVAAR DE ELEGANTIE VAN DE BELLE EPOQUE
Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over deze uitzonderlijke Belle Époque-renovatie in het hart van het centrum van Nice.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 313.652
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers1
  • Referentiemil-CIP-700-38735

Locatie

Dit object ligt in Nice (06300), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod