Huis verkopen

NICE CENTRE Nieuwbouw T3 appartement Franse riviera

€ 345.000
Oppervlakte 61 m²

DE IDEALE LOCATIE OOSTEN VAN NICE
De nieuwe residentie Nice Centre, gelegen ten oosten van Nice, biedt een ideale locatie om te wonen vlakbij de haven en de universiteitscampus Saint-Jean d’Angély. Gelegen in een rustige straat, vormt deze kleine residentie met slechts 24 appartementen een oase van rust in het hart van de stad.

EEN FAMILIEBUURT IN VOLLEDIGE VERNIEUWING
De wijk Riquier, waar de nieuwe residentie Nice Centre gelegen is, is in volle vernieuwing. Het biedt een familiale omgeving waar u alles te voet kunt doen. Winkels, scholen en voorzieningen zijn binnen handbereik, waardoor het dagelijkse leven voor de bewoners zeer aangenaam is.

NICE CENTRE Nieuwbouw T3 appartement Franse riviera

UITZONDERLIJKE BEREIKBAARHEID
Een van de belangrijkste troeven van deze nieuwe residentie in het centrum van Nice is de nabijheid van transportmiddelen. Op minder dan 500 meter van het treinstation Nice Riquier profiteren bewoners van uitstekende spoorverbindingen. Bovendien is tramlijn 1 vlakbij, waardoor u snel toegang heeft tot het centrum van Nice, wat het reizen in de stad vergemakkelijkt.

LICHTE APPARTEMENTEN MET BUITENRUIMTEN
De appartementen in de nieuwe residentie Riquier zijn beschikbaar in configuraties van 2 tot 4 kamers. Elk van deze accommodaties komt uit op een buitenruimte, of dit nu een terras of een balkon is, waardoor de bewoners kunnen genieten van de zon en prachtige mediterrane dagen.

STEDELIJK COMFORT MET PARKEERPLAATS EN FIETSKAMERS
Om het comfort van een stedelijke levensstijl compleet te maken, biedt de nieuwe residentie Riquier een ondergrondse parkeergarage, waardoor een veilige parkeerplaats voor de bewoners wordt gegarandeerd. Daarnaast worden er fietsenstallingen ter beschikking gesteld, die een milieuvriendelijke levensstijl stimuleren en een alternatieve mobiliteitsoplossing bieden.

NIEUWE WONING IN MOOI CENTRUM
Kortom, de nieuwe residentie Nice Centre in Riquier vertegenwoordigt een unieke kans om in een familiale omgeving te wonen, rustig en bloeiend, terwijl u profiteert van de nabijheid van voorzieningen en uitstekende bereikbaarheid van het openbaar vervoer. Deze lichte appartementen met buitenruimtes bieden optimaal stedelijk comfort voor bewoners die ten volle willen genieten van het leven in Nice.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 345.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-809-40758

Locatie

Dit object ligt in Nice (06300), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod