Huis verkopen

Côte d'Azur vrijstaande villa, rustig, zwembad, vrijstaand appartement

€ 1.250.000
Oppervlakte 245 m²

Welkom aan de Côte d’Azur, waar comfort en elegantie en rust elkaar ontmoeten.
IN CO-EXCLUSIVE Wij presenteren u een uitzonderlijke vrijstaande villa die een clientèle op zoek naar een ware oase van rust zal verrukken

Gelegen in de gemeente Le Rouret, op korte afstand van Opio, biedt dit prachtige pand ongeveer 250 m2 woonruimte en een zelfstandig appartement met 2 slaapkamers, volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen en biedt een royale leefruimte.

De hoofdwoning bestaat uit een woonkamer van 54 m2 met kathedraalplafond en open haard, een aparte keuken, 4 ruime slaapkamers, moderne badkamers en doucheruimtes, en veel ingebouwde kasten voor optimale opslag. Je kunt ook profiteren van een veranda van 20 m2 waar je in alle rust kunt ontspannen en genieten van de groene omgeving

Dankzij de bevoorrechte locatie kun je het stadscentrum en de omliggende winkels snel bereiken. Bovendien wordt de villa overspoeld met natuurlijk licht en verdient het een warme en gastvrije sfeer.

Een compleet overzicht van de schoonheid en het comfort van deze uitzonderlijke woning. We geven er de voorkeur aan dat je het zelf ontdekt, want het is de reis meer dan waard.

Aarzel niet om nu contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een privébezichtiging te regelen. Uw droom van een huis met alle comfort van thuis aan de Côte d’Azur zal binnenkort werkelijkheid worden.

Ref: 3417MMAAMD
Kosten inbegrepen in de prijs en voor rekening van de verkoper.

Voor informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld, kunt u terecht op de website van Georisques: georisques. gouv. fr

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Le Rouret

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.250.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers5
  • Referentie1406788

Locatie

Dit object ligt in Opio (06650), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod