Huis verkopen

Achterland van Cannes - Charmante woning met uitzicht op zee

€ 2.650.000
Oppervlakte 416.67 m²

Deze woning uit 1930 ligt in een uitzonderlijke omgeving en heeft zijn authenticiteit door de decennia heen behouden. Met een oppervlakte van meer dan 400 m2 wordt dit huis de hele dag door verwend door de zon. De interieurs zijn uitzonderlijk groot en bieden een onvergelijkbare leefruimte. De hoge plafonds geven het hele pand een bijzondere flair.
Het vlakke terrein van meer dan een hectare is beplant met olijfbomen en biedt een groene en rustige omgeving, met ook een zwembad en een tennisbaan. Het uitzicht op zee is adembenemend en maakt dit huis helemaal af.
Dit object verdient een renovatie om het terug te brengen in de glorie van vervlogen tijden. Er is de mogelijkheid om een bijgebouw van 81 m2 te kopen op een perceel van ruim 2000 m2.

Neem contact met ons op voor een bezichtiging en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Le Rouret

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.650.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers3
  • Referentie1498222

Locatie

Dit object ligt in Opio (06650), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod