Huis verkopen

OPIO Nieuw appartement te koop Franse riviera T3

€ 434.900
Oppervlakte 69 m²

GELEGEN IN HET HART VAN DE PROVENCAALSE AUTHENTICITEIT
Dit nieuwe vastgoedprogramma in Opio opent de deuren naar een unieke levenservaring. De Provençaalse architectuur past harmonieus in een rustige en groene omgeving, een van de meest gewilde in de stad. Op slechts 950 meter van het hart van het oude dorp kunt u genieten van een authentieke omgeving en toch profiteren van de nabijheid van alle voorzieningen. Er staan ​​twee bushaltes tot uw beschikking, veel winkels liggen op loopafstand en de snelle toegang tot de A8 maakt uw reizen gemakkelijker.

EEN DIVERSITEIT AAN WONINGEN OM AAN ALLE BEHOEFTEN TE VOLDOEN
Dit nieuwe Opio-programma biedt een verscheidenheid aan woonmogelijkheden, van 3 tot 4 kamers voor appartementen en 4 tot 5 kamers voor individuele woningen. Elke woning is zorgvuldig ontworpen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Daarnaast beschikken alle accommodaties over een buitenruimte, waardoor u heerlijk kunt genieten van het milde Provençaalse klimaat.

OPIO Nieuw appartement te koop Franse riviera T3

EEN UITZONDERLIJKE LEEFOMGEVING MET GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTEN EN ZWEMBAD
Door dit nieuwe programma dicht bij het hart van het dorp Opio te kiezen, profiteert u ook van prachtig aangelegde gemeenschappelijke aangelegde ruimtes. Deze groene ruimtes bieden ontspannings- en gezelligheidsruimtes waar u in alle rust kunt ontspannen. Daarnaast staat er een zwembad tot uw beschikking, zodat u heerlijk kunt afkoelen en genieten van de mediterrane zon.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over dit nieuwe Opio-programma. Dit is een unieke kans om in het hart van de Provence te wonen, in een omgeving van kwaliteit en rust, en toch dicht bij de drukte van het dorp.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 434.900
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-905-43287

Locatie

Dit object ligt in Opio (06650), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod