Advertentie publiceren

Cannes achterland - Prachtige historische Bastide in een rustige omgeving in een privé vallei

€ 4.900.000
Oppervlakte 550 m²
Perceel 5870 m²

Het passeren van de poort van deze tijdloze plaats zal u inspireren met een bijzondere emotie. Achter deze ingang gaat namelijk een leefomgeving schuil die u welzijn en gemoedsrust zal bieden. Gebouwd op een terrein van ongeveer 6000m2, en verfraaid met een prachtig overloopzwembad van 23 meter, is deze voormalige Bastide heringericht en volledig gerenoveerd.
Elk pad van deze tuin zal u een historische decoratie doen ontdekken. Het hoofdhuis biedt een oppervlakte van ongeveer 400m2, en combineert een mix van authenticiteit (stenen, balkenplafond en open haard) met behoud van een hedendaagse geest.
Het biedt mooie woonkamers, die uitkomen op een groot privé-terras en op het zwembadgedeelte. De nachtzijde bestaat uit slaapkamers, elk met een eigen badkamer en gastentoilet.

Een conciërgewoning of meer gastenverblijf voor familie of vrienden, bestaande uit een keuken, slaapkamers, badkamers, toiletten, een terras met uitzicht op een overloopzwembad.

Het terrein van ongeveer 6000m2 omvat een wijngaard, olijfbomen, ontspanningsruimtes om te lezen of te mediteren.

Deze uitzonderlijke woning wordt u aangeboden door Côte d’Azur International Realty, uw prestigieuze makelaarskantoor aan de Côte d’Azur.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 4.900.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers13
  • Referentie1074839

Locatie

Dit object ligt in Peymeinade (06530), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod